Over ons

Na onze opleidingen in de werktuigbouw en HBO-V, en een reeds lange carriere als piloot, huizenverhuur, verpleegkundige, verbouwer van huizen en zeewaardige catamarans, hobbyfokker van paarden, het opvoeden van onze vier kinderen , starten wij nu, met veel plezier, ons bedrijf.

We werken samen met onze zoon, die reeds meerdere jaren deze infraroodpanelen produceerd in Duitsland.

Onze ideeën over beter omgaan met de beschikbare grondstoffen en energie is voortgekomen uit het verbouwen en verhuren van meerdere huizen. Waarbij ons eigen huis reeds jaren zonder gas verwarmd wordt.

Verwarmen met infrarood is een prachtig product dat ecologisch zeer vooruitstrevend is. In tijden waar we met zijn allen voor grote klimaatuitdagingen staan. Waarbij de huizen in Nederland van het gas afgaan. En er voor andere manieren van verwarmen gekozen moet worden.

Het gebruik van infraroodstraling is een hele mooie aangename en gezonde manier om je huisomgeving te verwarmen. Ook heel geschikt voor zogenaamde koude plekjes in huis.

De stroomproduktie in Europa wordt gelukkig steeds groener.

Door infrarood te combineren met eigen zonnepanelen, en slimme regeltechniek kunnen we meer wezenlijk bijdragen aan het verbeteren van het klimaat.

Met infraroodtechniek hopen wij bij te kunnen dragen aan een betere wereld voor de komende generaties.

Wij staan klaar om een zo goed mogelijke service te verlenen, waarbij we u, indien gewenst, graag persoonlijk adviseren. Indien gewenst kunnen de producten bekeken en opgehaald worden in Goch, Duitsland
Dick en Anda van der Lem
Founders of InfraroodComfort
Scroll naar boven